Pàgines

dimecres, 11 de novembre de 2015

La nostra cançó del monstre de colors!

Des del curs passat, a classe de música es dediquen petites estonetes a practicar una cançó sobre el llibre El Monstre de colors, de l'escriptora Anna Llenas. Aquest és un llibre molt important a Infantil; per això, les mestres d'Infantil i l'especialista d'Educació Musical van decidir composar una cançó per introduir-la dins el projecte de composició musical, a nivell de centre, Canta'm un altre conte!
Fa dos cursos, els alumnes de primària van composar lletra, ritme i melodia per a set cançons sobre set llibres diferents. Totes aquestes cançons es van enregistrar en un CD: Canta'm un conte!

Dos cursos després, ens trobem enmig del segon projecte de composició: Canta'm un altre conte!, dins el qual podreu escoltar els vostres fills/es cantant aquest tema: El monstre de colors.

Durant unes setmanes, els alumnes d'infantil treballaran a fons la lletra per, més endavant, realitzar el procés d'enregistrament de les seves veus a l'aula de música. Espero que us agradi!

2 comentaris:

  1. Amanda i Rocío, mamàs de Júlia Camps15 de novembre de 2015 a les 6:46

    A casa ja hem descarregat la lletra i la música, així que la practicarem! Trob que la lletra ha quedat genial. Ens encanta!

    ResponElimina
  2. Seguro que harán una representación fabulosa!!!

    ResponElimina