Pàgines

NOTÍCIES


 Dijous dia 30 d'Octubre necessitam un papà, una mamà o una àvia que ens vengui a explicar com es es fa la pasta de bunyols. Necessitam una persona per aula. Els interessants posar-se en contacte amb les tutores. 
Moltes gràcies!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AMB MOTIU DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES QUE TINDRÀ LLOC , COM SABEU, EL DIVENDRES 17, DE 17.00 A 19.00H., NECESSITAM LA VOSTRA COL.LABORACIÓ APORTANT UNA COCA, ELS DINERS RECAUDATS SERAN PEL VIATGE DE 6e.DEFORA DE LES AULES TROBAREU LES GRAELLES PER APUNTAR-VOS. MOLTES GRÀCIES PER A LA VOSTRA COL.LABORACIÓ.
LES TUTORES E.I.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RECORDAU QUE PER LA SETMANA QUE VÉ NECESSITAREM UNA MAMÀ O ÀVIA PEL DIJOUS A LES 9.00 H. LA PERSONA INTERESSADA HO HA DE COMUNICAR A LA TUTORA!!!
                                                         MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     RECORDAU QUE DEMÀ DIJOUS DIA 20 NOVEMBRE , ANIREM A LES 9,00 H. A VISITAR ELS GEGANTS AL QUARTER DE SANTIAGO, VOS PREGAM PUNTUALITAT, JA QUE PARTIREM TOT D´UNA.                                               
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada